Eddára tombolt a Zöld Pardon

Kancsal Zsanett - 2009. június 12.

eddara-tombolt-a-zold-pardon-3A nyári bulik folytatódnak a Zöld Pardonban. Kedden este, az Edda lépett színpadra  és rengeteg rajongót csalogatott el a koncertjükre.

Tovább

Esőmosta NORNA

Kancsal Zsanett - 2009. június 3.

norna30A NORNA együttes tagjai a gyereknapon egy fél órás produkcióval léptek a színpadra a Hűvösvölgyben, hogy felvidítsák a kicsiket és a rájuk vigyázó szüleiket.

Tovább

Esőben is kiállta a próbát a Vad Fruttik

Kancsal Zsanett - 2009. május 26.

fruttik12A Vad Fruttik együttes pénteken újfent a Zöld Pardon színpadára állt és egy fergeteges bulival ajándékozta meg a lelkes közönségét.

Tovább

10 éves a Zanzibár

Kancsal Zsanett - 2009. május 25.

zanzi13Melyik együttesről lehet mindig hallani?! Naná, hogy a Zanzibárról. Mindig történik velük valami izgalmas, amit örömmel olvashatunk/hallhatunk róluk. Most épp, a jubileumi kiadványuk és a teltházas koncertek vannak napirenden. Mi kell még?

Tovább

Pécsi Folknapok – 2009-ben, már huszadszor!

Szabados Melinda - 2009. május 25.

folkplakat2009. május 28-30 között ismét a népzene veszi át a terepet Pécsett, ahol az idén huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Folknapok – Nemzetközi Népzenei Fesztivál. A Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa programra készülő város, az idei rendezvényen, a kiváló hazai és külföldi fellépők autentikus népzenei és világzenei koncertjei mellett vallási témájú produkciókkal is várja a hallgatóságot. Tovább

Péter Szabó Szilvia (NOX) – Ha én rózsa volnék

Kancsal Zsanett - 2009. május 13.

ha-en-rozsa-volnek-11A Nox együttes közismert énekesnője, Péter Szabó Szilvia a rajongók legnagyobb örömére múlthét vasárnap Győrben is fellépett új turnéjával, amelynek a címe „Ha én rózsa volnék”. Képes összefoglalónk.

Tovább

Zöldellő Újkút HK

Kancsal Zsanett - 2009. május 2.

20090501-ujkut-hk-127Az Újkút HK május első napján a Zöld Pardonban lépett fel és közel egy órán át zenéltek élőben a tomboló közönségnek. Képgalériás beszámolónk!

Tovább

Sziget 2009 – Elmentek otthonról?

Szabados Melinda - 2009. május 2.

sziget-2008-1Megújulás, kedvezmények Hungarikum Falu, Tankcsapda. Talán ezek a legfontosabb paraméterei a lassan felnőttkorba lépő Sziget Fesztiválnak, melyet immár tizenhetedik alkalommal rendeznek meg augusztus 12-17 között, két bemelegítő nappal felvezetve. Tovább

Club Sensation – Szezonzáró szingli-party

Kancsal Zsanett - 2009. április 29.

club-sensation-szezonzaro-szingli-party-01A Club Sensation múlt vasárnap virradóra befejezte a tavaszi szemeszter szingli-party sorozatát. Nem kell megijedni, mert ősszel ismét megnyit és egy újabb buli sorozattal várja vissza azokat a „küzdőtérre”, akik az ismerkedés mellett a táncra és a szórakozásra is fogékonyak.

Tovább

Scorpions-n innen, Scorpions-n túl

Dul Zoltan - 2009. április 24.

scorpionsÚjra magyar nagyközönség elé állt a Scorpions április 21-n a SYMA Csarnokban. Az est különlegességét erősítette, hogy az Omega zenekar frontember, Kóbor János illetve Molnár György gitáros is „vendégzenéltek” a közönség nagy örömére.

Tovább

Következő »