Club Sensation – Szezonzáró szingli-party

Kancsal Zsanett - 2009. április 29.

club-sensation-szezonzaro-szingli-party-01A Club Sensation múlt vasárnap virradóra befejezte a tavaszi szemeszter szingli-party sorozatát. Nem kell megijedni, mert ősszel ismét megnyit és egy újabb buli sorozattal várja vissza azokat a „küzdőtérre”, akik az ismerkedés mellett a táncra és a szórakozásra is fogékonyak.

Teltházas „szingli partyval” zárult a Club Sensation, Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelye. Az egykori GAMMA Művek katonai elektronika gyártelep helyén, a XI. kerület Fehérvári út 87. szám alatt fekvő, lila-rózsaszín motívumokban pompázó klub a hölgyeknek – mint mindig – most is ingyenes bejutást biztosított.

A Club szokásához híven külön meglepetést is nyújtott a vendégek számára. Háromféle lehetőség közül választhattak a lányok, hogy az estéjük még emlékezetesebb legyen. A női látogatók három szín közül választhattak, amit viselni kívántak. Piros szín: foglalt és nem szeretne ismerkedni, ehhez egy welcome koktél járt ajándékba; Sárga szín: talán, de nem biztos, hogy ismerkedni szeretne, kibővítésül kaptak egy „hangulatfokozó” koktélt; Zöld: szívesen ismerkedne, ők egy energia itallal és egy üveg pezsgővel indulhattak neki az éjszakának. A férfiakat, – hogy ők se maradjanak ki a jóból – szintén meglepték egy koktéllal, beizzítva az este hangulatát. Mindezek mellett mindenkit, egy melegítő Jagermeister is várta a bejáratnál, amit csinos hosztesz lányok kínáltak.

A fiatalok a party mellett aktívan ismerkedtek egymással, családias hangulat jellemezte a légkőrt. A fiúk bátrak voltak és a sárga-zöld matricával „jelölt”, gyönyörű, tündöklő lányokat megszólították és elhívták táncolni, koktélozni, beszélgetni. A kedv tetőfokára hágott, hogy a Magyarországon legtrendibb zenék szóltak a hangszórókból.

Az este fénypontja volt a szórakozók számára, hogy a táncparkett egyik végében egy jóképű, kigyúrt férfi táncolt a dobogón, a túloldalon pedig egy dekoratív széplány varázsolta el a közönséget, ezzel is fokozva a kedélyeket. Végül a szezonzáró „szingli party” hajnal 5:00-kor búcsúzott el a résztvevőitől.

Mindenesetre senki se ijedjen meg, a kapuzárás nem végleges. Ősszel ismét várja a Club Sensation, a hűséges bulizni és ismerkedni vágyókat, újabb táncmulatsággal és meglepetésekkel.

Print This Post Print This Post

Hozzászólások

Hozzászólás nem lehetséges.