Kezdődhet a H&M visszaszámlálása

Szabados Melinda - 2009. május 7.

event_foto-patrick-mcmullancomA divatrajongók már biztosan izgatottan várják május 14-ét, hiszen e jeles dátumtól kezdődően vásárolhatják meg Matthew Williamson és kreatív csapata, a H&M számára készített második kollekcióját. A legnagyobb hírességek együtt ünnepelték a tervezőt, Manhattanben április 23-án, amikor bemutatták végre a nyári kollekciót.

Pezsgő, buli, vidám hangulat, igazi sztár kavalkád volt Manhattanben, amikor Matthew Williamson bemutatta új kollekcióját, amit a H&M divatkereskedőház számára tervezett.

gracejonesA bemutatót egy The Majesty nevű, a South Street kikötőben álló hajón tartották, amelyet rózsaszínű neonfényekkel világítottak ki. Grace Jones előadása, valamint Michael Gaubert és Hanna Hanra DJ-k zenéje emelte az esemény színvonalát, amelynek során olyan híres vendégek, mint Lucy Liu, Helena Christensen és Mary Kate Olsen is megcsodálták az új, férfiaknak és nőknek készült kollekciót, majd a vendégek együtt átmulatták az éjszakát. Az estét a manhattani partvonal East River szakaszának színárnyalataihoz illő tüzes rózsaszín villófények tettek különlegessé.

„Úgy gondolom, a kollekció bemutatója a lehető legmegfelelőbb időpontra lett kitűzve. New Yorkban meleg van és az idő nagyon kellemes, Matthew pedig mindig annyi színt és a tavaszt hozza magával, bármerre is jár” – nyilatkozta Lucy Liu.

A trópusi- és strandhangulatot idéző, bemutató, kedvező visszhangot keltett New York divatformálói és divatteremtői körében, hiszen a vendégeknek szánt kollekció, a tengerészeknek öltözött hostok és hostessek mind egy karibi, kubai vagy mexikói vakáció érzetét keltették a vendégekben. A tervező – aki maga is a kollekció egyik darabját viselte-, a fekete-rózsaszín szőnyegen sétálva üdvözölte a sajtó, a világ minden tájáról összegyűlt képviselőit.

daria-and-matthew_foto-patrick-mcmullancomA fiatal angol tervező ruhái (rá jellemzően) nagyon színesek, eklektikus, pávamintás nyomatok és az összes nyári divatszín kavalkádja, valamint a világutazók divatja által inspirált formák jellemzik. Május közepétől a világ 1600 H&M üzletében lesz kapható Williamson egyszerre közönséges és különleges hangulatú kollekciója, mely a 2009-es tavaszi divat összes lényeges alkotóelemét tartalmazza.

„A H&M-mel való munka csodálatos, hatalmas, szabadságot nyújtó élményt jelentett. A new york-i világpremier nem csak látványos volt, hanem nagyszerű érzés, hiszen rengeteg barátom jött el, akik mind az én kollekciómra voltak kíváncsiak. A modellek gyönyörűek voltak, s külön élmény volt számomra Grace Jones jelenléte, aki az én és a barátaim kedvéért lépett fel. Bízom benne, hogy mindenki hasonlóképpen le van nyűgözve attól a kollekciótól, amely május 14-én az egész világon elérhető lesz, s most először egy a stílusom által inspirált férfi vonallal is kiegészül” mondta Matthew Williamson. ”

A kollekció magyarországi elérhetőségéről, érdeklődj a H&M Magyarország internetes oldalán.

Print This Post Print This Post

Hozzászólások

Hozzászólás nem lehetséges.