Péter Szabó Szilvia (NOX) – Ha én rózsa volnék

Kancsal Zsanett - 2009. május 13.

ha-en-rozsa-volnek-11A Nox együttes közismert énekesnője, Péter Szabó Szilvia a rajongók legnagyobb örömére múlthét vasárnap Győrben is fellépett új turnéjával, amelynek a címe „Ha én rózsa volnék”. Képes összefoglalónk.

Szilvi május 10-n Győrben lépett színpadra a Richter Teremben. Az énekesnő egészen új oldaláról mutatkozott be „Ha én rózsa volnék” című nagyszabású önálló estjén. Elvbűvölő estélyi ruhákban, gyönyörű dámaként vonult a színpadra és egy közel két órás produkcióval, a Noxtól megszokott színvonalas élőzene mellett szórakoztatta a közönségét.

Tomi úgy kezdte a koncert felkonferáló szövegét, hogy: „Másfél órás szünet lesz, technikai problémák miatt.” Persze a mókamester csak viccelt, de falra festette az ördögöt, ugyanis az első szám alatt – „Kicsi gyere velem rózsát szedni” – Szilvi mikrofonja sajnálatos módon nem volt hallható. A technika ördöge kikövetelte a maga jussát.

Szilvi mindezek ellenére nem esett kétségbe, kihangosítás nélkül énekelte végig a dalt. A következő számnál, Tomi „megmentette” mind Szilvit, mind a hallgatóságot egy másik, ezúttal jó mikrofonnal és mosolyogva közölte a közönséggel, hogy „Ez is a másfél órás technikai szünet része volt”.

A műsor innentől kezdve gördülékenyen haladt, a rajongók hol boldogan énekelték Szilvivel együtt a szövegeket, hol pedig sírtak a meghatottságtól. Bő 1 óra után, 20 perces szünetet tartottak, ami azért volt különleges, mert a nézők szavazhattak a második rész dalsorrendjére. Ezek rögzítésére mobil laptopok segítségével került sor.

A szünet után, Tomi kezdte a műsort egy lélegzetelállító táncjátékkal, melynek végén Szilvi átadott egy hatalmas tortát, ugyanis a népszerű táncos, tegnap ünnepelte a 34. születésnapját. A torta láttán nagyon meghatódott és még ezután jött számára az igazi meglepetés, ugyanis a rajongóitól is kapott 2 születésnapi tortát. Végezetül, a közönségnek amolyan vigaszdíj gyanánt Szilvi újra elénekelte az első számot, és a műsort a Ha én rózsa volnék című számmal zárta.

Azt hiszem, ezek után mondanom sem kell, az est igen jól sikerült. A teltházas színházban állva tombolt a közönség, szüntelenül szólt az ováció és a vastaps. Én pedig a következő mondattal zárom soraimat: „Csak így tovább, csak így tovább!”.

Print This Post Print This Post

Hozzászólások

Hozzászólás nem lehetséges.