Eddára tombolt a Zöld Pardon

Kancsal Zsanett - 2009. június 12.

eddara-tombolt-a-zold-pardon-3A nyári bulik folytatódnak a Zöld Pardonban. Kedden este, az Edda lépett színpadra  és rengeteg rajongót csalogatott el a koncertjükre.

A Zöld Pardon ismét kedvezett a bulizni vágyóknak, hiszen kedden az Edda lépett fel a színpadán. A koncert eredetileg 20:00-ra volt kiírva és a megszokott árakon, most is 300 Ft-ért juthattak be a rajongók és a szórakozni vágyók.

Mondanom sem kell este 19 órára, már szinte az egész területet ellepte a végeláthatatlan hatalmas tömeg, mozdulni is alig lehetett. Volt, aki a sikeres vizsgáit ünnepelte, volt, aki az aznapi munkahelyi stresszt oldotta fel, de akadtak olyanok is, akik a következő vizsgájukra „gyúrva” mentek el bulizni a barátaival. Mint tudjuk, a tanulás mindenek előtt! 🙂

Az Edda szerencsére mindössze egy 20 perces késéssel, a rajongók hatalmas ovációjával lépett a színpadra, és máris indult a fergeteges buli. Mit mondjak, nem „cicóztak a gyerekek”! Gyakran a doboktól és a basszustól olyan érzése támadt az embernek, mintha szétakarna esni a színpad és a szórakozóhely padlója. A közönség most is nagyon lelkes volt. Sokak sírva és teljes átéléssel énekelték a dalokat, és párjuk karjaiba bújva nézték végig a koncertet. Pataki Attila is nagyon elemében volt, mert például a koncert közben Attila lányokat hívott fel a színpadra, hogy együtt bulizzanak. Az egyik hölgy jutalmul, egy hatalmas csókot kapott Attilától, akit sokan irigyeltek ezért.

Viszont nem mindenkinek tetszett az előadás. Például Reni (22) elmondása szerint, csalódott ebben a buliban, hiszen ő nem kizárólag Edda rajongó. A régebbi számaikat jobban szereti, mert azok sokkal eredetibbek és szívből jövőbbek, mint a frissebb szerzemények. Ráadásul sok számot végig sem énekelt Pataki Attila, hanem egyszerűen félbehagyta a dalt. Úgy érzi, mintha csak az állandó kemény magnak, a legnagyobb rajongóknak zenélne az együttes. De nem csak ő panaszkodott, mert Balázs (20) nyilatkozata szerint, bár nagyon jó buli volt, mégis csalódtak a koncertben, és úgy érezték, mintha az Edda, nem tisztelte volna meg eléggé a közönségét.

A felemás érzést mi sem bizonyítja jobban, hogy a jó kedv ellenére, elmaradt a Zöld pardonos, hagyományteremtő visszatapsolás. A fellépés lecsengett, a rajongók pedig hosszú percekig álltak sorba, hogy kijussanak a Zöld pardonból. És ennyi.

Mi azzal zárjuk sorainkat, hogy nem volt rossz, de volt ez már jobb is.

Print This Post Print This Post

Hozzászólások

Hozzászólás nem lehetséges.