GS divat: Ralph Lauren Wimbledonja

Jancso Orsolya - 2009. június 22.

rl2009_290Hogy mi a közös Wimbledonban és Ralph Laurenben? Hát a Polo. A sportos divatrajongók már világszere kíváncsiak, hogy vajon a Polo Ralph Laurent az idén mennyiben újított a bírák és a labdaszedők öltözékén.

Nos nem sok változás történt. Sőt, inkább kezdünk visszatérni az eredeti zöld-uralmú ruházathoz – persze Lauren klasszikus sötétkékje sem maradhat el. 2007 volt az első év, hogy a bírók és a segítők nem a szervezők által kreált eredeti sötét fűzöldben jelentek meg a pálya szélén. Igaz az All England Club aligha járt rosszul ezzel az apró változatással, mivel a Polo Ralph Laurent 10 millió dollárt költött az új törtfehér és kék egyenruhákra.

De Lauren nemcsak erről híres Wimbledonban. Az éves bajnokságköszöntő partiján mindenkinek ott kell lennie, aki számít vagy számítani szeretne. Így az idén is meglehetősen heterogén társaság gyűlt össze a Kensington Gardens tetőteraszán, amelyet az esemény tiszteletére apró, csillámló világítócsodákkal hintettek be. A királyi család tagjai, mint Eugenie és Beatrice hercegnő szívesen elcsevegtek a többi arisztokratával, különösen Eugenie hercegnő, aki igazi patriótához híven, Andy Murray győzelmét hangoztatta. A kiemeltek, mint Serena és Venus Williams, Jelena Jancovich a volt Destiny’s Childdal Kelly Rowlanddal vitatták meg az esélyeket, na meg Serena, Lauren nyári kollekciójából származó arany háremnadrágját, amely csak úgy feszült a teniszezőnő izmain. A házigazda Sir Richard collageBranson pedig elégedetten járt körbe a vendégek között, hogy London és a drága pezsgő fölött ismét méltó ünnepélyt sikerült rendezni Anglia egyik legfontosabb sporteseményének. Meg is jegyezte, hogy „… van tenniszünk, kertünk, fagyos időnk, eprünk és tejszínhabunk. Úgy tűnik minden megvan egy remek angol nyáresti partihoz.”

Valóban. Reméljük a csupa-fehér torna is hasonló elégedettséggel tölt majd el mindannyiunkat, hiába nem fogjuk látni a tavalyi döntő – minden idők egyik legjobb meccse – újrajátszását.

Print This Post Print This Post

Hozzászólások

Hozzászólás nem lehetséges.