Mesés kincsek a karácsonyfa alá

Molnar Klara - 2008. december 23.

Közeleg a karácsony és mindenki aggódva koptatja a betont nap, nap után, reggeltől estig, hogy megtalálja szeretteinek a legjobb ajándékot.

Most a férfi olvasóknak szeretnék segíteni, hogy barátnőjének, feleségének, lányának biztosan örömet tudjon okozni. Mi is lehetne szebb ajándék egy nőnek, mint egy ékszer. Ez biztos befutó, nincs olyan nő a földön, aki ne rajongana a különböző kövekkel, gyöngyökkel, flitterekkel kirakott kiegészítőkért. És Uraim, most lehet, hogy azt gondolják, van elég belőle otthon, de higgyenek nekem, ékszerből sosem elég.

A teljesség igénye nélkül lássuk, milyen itthon is kapható márkákból válogathatunk. A tehetősebb uraknak mindjárt a legelején felhívnám figyelmüket a Frey Wille ékszerekre, ami arany és tűzzománc keverékéből készül. Ha a hölgy, akinek ajándékozni szeretnénk, nem csak a művészeti galéria falán és a múzeumok vitrinjében, hanem saját ékszerdobozában is szereti látni a világ legszebb alkotásait, akkor e márka az övé. A Frey Wille maga a hordható művészet. Találni itt ősi egyiptomi remekműveket, Hundertwasser házacskákat, nonfiguratív vonalakat és formákat, mindezt a paletta összes színében. Tessék válogatni! Ami az árakat illeti, egy fülbevaló 70ezer Ft-nál kezdődik, ami bár nem olcsó mulatság, de biztosak lehetünk benne, hogy örök darab marad.

Következő brandünk: Thomas Sabo, a varázsló által komponált ékszerek. Egy bajorországi kisvárosban született meg Európa egyik legismertebb ékszerész cége, amely a világon egyedülálló újításokkal változtatta meg örökre a divatot. Rózsaszín kiscipőt, Eiffel-tornyot, álarcot, rúzst, táskát és megannyi formát tehetünk a nyakláncra vagy karkötőre. Árkategóriában maga csak az embléma tíz-húsz ezer Ft között mozog. De ezek csak a Thomas Sabo Charm Club termékei. Van számos egyéb vonala is a magyar származású ékszerésznek, amelyek egyéniek és nemcsak a fiatalabb közönséget célozzák.

Hasonló áron vásárolhatjuk meg az olasz Nomination ékszercsalád Composable fantázianevű nemesacél karkötőjét, ha igazán igényes összeállítást szeretnénk. Mivel azonban szemenként összeállítható – így folyamatosan bővíthető darabról van szó – nem kell egyből nagy összeget költeni, hanem apránként is megvásárolható – bár van egy alapmennyiség, amely nélkül nem látványos az ékszer (ugyanez a megállapítás a Sabo féle Charm Clubra is áll). További hasonlatosság Sabohoz, hogy rengeteg egyéb csoda közül is válogathatunk. Legújabb terméke például a 4 Őselem vonal, amelyet már a Navona by Pastell Studio divatbemutatóján is méltattunk.

Végül, hogy megnyugtassam vékonyabb pénztárcával rendelkező Olvasóimat is, ajánlom a Bijou Brigitte üzlethálózatot, amelyet bizonyára sokan ismernek már a legnépszerűbb plázákból. Itt elérhető áron, hatalmas választékból lehet válogatni az ékszerek és egyéb kiegészítők között. Ugyanazt a terméket gyakran megtalálni több divatos színben is. Minden korosztály rátalálhat itt a kedvencére, nem csoda hát, hogy mindig tömegével sétálgatnak a vásárlók. Mondhatjuk, hogy az olcsóbb ár ellenére minőséget is kapunk – bár ez azért relatív.

Remélem kedves Olvasó hasznos segítséget nyújthattam az ajándék vásárlásában. Ajánlom azt is, hogy siessen mindenki mihamarabb beszerezni a még hiányzó darabokat, mert a jókat bizony hamar elkapkodják, és az utolsó napokban már csak hűlt helyét találhatjuk a kiszemelt meglepetésünknek. Tehát shoppingolásra fel!!!

Print This Post Print This Post

Hozzászólások

Hozzászólás nem lehetséges.