A 13. hét filmpremierjei: A Boszorkány-hegy, A túlvilág szülötte

Nagy Oliver Attila - 2009. március 26.

boszorkanyhegya-tulvilag-szulotteMárcius 26-tól a következő filmeket láthatod a hazai mozikban: A Boszorkány-hegy – látványos sci-fi kalandfilm jó és rossz űrlényekről, az őket hajkurászó kormány embereiről és egy taxisról aki csak úgy belekeveredett az egészbe; A túlvilág szülötte – David S. Goyer legújabb horrorfilmje, amiben egy túlvilági szörny megpróbál megszállni egy gyönyörű lányt.

A Boszorkány-hegy (Race to Witch Mountain)

boszorkanyhegyszínes magyarul beszélő amerikai kalandfilm, 2009

rendező: Andy Fickman

szereplő(k): Dwayne „The Rock” Johnson (Jack Bruno), Carla Gugino (Dr. Alex Friedman), AnnaSophia Robb (Tia), Ciarán Hinds (Burke), Christine Lakin (Sunday), Cheech Marin, Kim Richards, Tom Everett Scott

Évek óta keringenek sejtelmes pletykák egy titokzatos helyről a Nevada sivatag közepén, ahol az emberek gyakran megmagyarázhatatlan dolgokra lesznek figyelmesek. A hely a Boszorkány-hegy nevet viseli, és amikor egy las vegasi taxisofőr két természetfeletti erőkkel rendelkező tinédzsert talál a kocsijában, olyan kalandokba keveredik, melyekről korábban álmodni sem mert. Felfedezik, hogy a világ megmentésének titka rejtőzik a hegy alatt, ezért páratlan versenyfutás kezdődik nemcsak a kormány embereivel és a gengszterekkel, hanem még az idegen fajok képviselőivel is, akik mind próbálják az útjukat állni. A Boszorkány-hegy egy vidám és izgalmas kaland, elképesztő speciális effektusokkal tálalva.

A túlvilág szülötte (The Unborn)

a-tulvilag-szulotteszínes feliratos amerikai horror, 84 perc, 2009

rendező: David S. Goyer

szereplő(k): Odette Yustman (Casey Beldon), Gary Oldman (Rabbi Sendak), Cam Gigandet (Mark Hardigan), Meagan Good (Romy), Jane Alexander (Sofi Kozma), Idris Elba (Arthur Wyndham)

Egy halott lelkét néha annyira megfertőzi a gonosz, hogy nem juthat be a mennyországba. Örökös bolyongásra van kárhoztatva a világok határai között, és kétségbeesve keresi az új testet, amelybe beköltözhet. És ez néha tényleg sikerül neki.

Casey Bell gyűlölte az anyját, amiért az kisgyermekként magára hagyta. Ám amikor megmagyarázhatatlan események történnek, Casey lassan megérti, az anyja miért ment el. Könyörtelen álmok kínozzák, és amikor ébren van, egy gyötrődő szellem kísérti. Kénytelen az egyetlen olyan spiritisztához, Sendakhoz fordulni, aki véget vethet ennek az egésznek. Sendak segítségével Casey felfed egy családi átkot, mely egészen a náci Németországig nyúlik vissza: egy lényre lel, aki képes bárkit vagy bármit megszállni, és minden alakváltáskor egyre erősebb lesz. Az átok új életre kel, és Casey egyetlen esélye a túlélésre az lehet, ha lezárja a túlvilági átjárót, amit felnyitott valaki, aki soha nem született meg.

Hivatalos weboldal itt!

Print This Post Print This Post

Hozzászólások

Hozzászólás nem lehetséges.