A mi történetünk

Miért vagyunk tudatosságérzékenyek?

Az tudatosság elsajátítása mindenhez nélkülözhetetlen:

egy sikeres életet felépíteni, hatékony munkát végezni, karizmatikus vezetőnek lenni, elégedett és boldog kapcsolatokban élni.

Ezért képzési és fejlesztő programjaink azoknak nyújtanak segítséget, akik túlterheltnek érzik magukat, jobb egyensúlyt szeretnének a munka és a magánélet között, és tudják, hogy az önismeret és tudatossági szint emelése a személyes és szakmai fejlődésük kulcsa.

De ez nem az általánosan ismert „önismeret”…

Ahol Kezdtük…

Egy spirituális tanító és egy diplomás realista találkozása a focimeccsen…..

A kezdet?

Energetikai tanfolyam a Tarában.

Noha más időszakban és más tapasztalatokban nőttünk fel, más-más világból származunk, más tanulási úton haladtunk és más csapatnak szurkolunk,

mégis …

első találkozásunk is már mély emberi kapcsolódás volt.

Mindketten más-más háttérből indultunk, de rögtön felismertük egymásban a meggyőződést, hogy az emberek minden problémájában közös tényező az önismeret és az összefüggések ismeretének hiánya. Mindketten felismertük, hogy az idő a rejtett tényező a tudatosság kihívásaiban, ideértve a türelmetlenséget, a határidők kitűzését, a cél megvalósítását, a hatékony élet megtervezését, az egészséges kapcsolatok felépítését és az idő megtalálását.

Mert kell, hogy legyen idő Magadra!

Arra is rájöttünk, hogy a hagyományos spirituális tanok megértése és alkalmazása ellentétben áll sokszor a racionális modern gondolkodásmóddal, így a tanítási módszereik is siralmasan elavultak. A tudatosság megértésének gyakorlatát, úgy kell átalakítani, hogy megfeleljen a jelenkori igényeknek, érthető és befogadható legyen. Nem csak a imádságot vagy lelkigyakorlatot kell magában foglalnia, hanem egy felismerő gondolkodásmódot is.

Így született meg a TaraMethod.

Jelenleg az ügyfelekkel végzett munkánk során különféle szakterületek tudásait integráljuk: tanácsadás, önismeret, buddhista filozófia, spirituális tanok, mélymeditációs állapotok és mastermind.

Összehozzuk a „bal agyat” és a „jobb agyat”, a fejet és a szívet… mert tudjuk, hogy minden megoldáshoz két összetevőre van szükség: gyakorlati változásra (külső) és gondolkodásmódváltásra (belső).

Tapasztalataink, tanult és gyakorolt tudásunkkal alkottuk meg azt a hatékony rendszert, melynek alkalmazásával te is képessé válsz uralni az életedet és az idődet. Tudjuk, hogy amikor elindulsz velünk a közös munka útján ez tőled majd gondolkodásmódváltást igényel, gyakorlati változtatással kombinálva, de érezni fogod a mélységet és élvezni fogod önmagad felfedezését, ahogy elvezetünk a reflexiótól a cselekvésig, a vágyaktól az eredményig.

Megmutatjuk, hogy az önismeret egyszerre tudomány és művészet…

Az önismereti utad különleges hangulatát és összhangját mi biztosítjuk:

Exkluzív személyes tréningre bejelentkezni a fényképekre kattintva tudsz.

Veress Szilvi

tudatosságfejlesztő konzulens és tréner,

a TARA Meditációs központ alapítója,

szellemi vezetője, a TaraMethod iskola tanítója.

A mentális jólét és önmagunk ismerete kulcsfontosságú az élet kihívásainak megoldásában.

Támogatlak önmagad felfedezésében, a saját erőd megtapasztalásában és a kreatív energiáid emelésében, így megváltoztatva életed minőségét.

Hajdu Gábor

tudatosságfejlesztő konzulens és tréner,

a TARA Meditációs Központ alapítója,

vezető trénere

Segítelek abban, hogy felismerd a benned lévő akadályozó gondolatokat, érzelmeket, hogy fel tudd őket oldani és ezáltal megtaláld a megoldást az életed nehézségei, elakadásai során.

Ismerd meg a TaraMethodot – ismerd meg önmagad